VISION
To become the best laboratory in establishing research and service of plant taxonomy, structure and development to support the development and utilization of endemic and native plant in Indonesia.

MISSION

1. To improve curriculum suitable with plant taxonomy, structure and development based on classic and modern approach.
  2. To conduct lab work for students of undergraduate, master and doctoral program to produce creative and competent graduates in plant taxonomy, structure and development.
  3. To serve the research for students, lecturers, and stakeholders producing works published in international journal.
  4. To provide analysis service of plant identification and plant tissue analysis to stakeholders for community service.

MOTTO

The best management for customer satisfaction

GOAL

1. Lab. Plant Taxonomy, Structure and Development  has equipments provided for research conducted by researcher in lab or other places.
  2. To produce creative and competent graduates in Plant Taxonomy, Structure and Development.
  3. To produce scientific publications used in science development, student learning and community service.
  4. To solve the environmental issues and stakeholder’s problem and to develop human welfare.

DECLARATION

In principal, this lab can be used by all customers by following arranged management system. Customer satisfaction is our main commitment. Our customers are student of undergraduate, master and doctoral, lecturer, researcher, and stakeholder.

VISI
Menjadi laboratorium terbaik dalam penyelenggaraan penelitian serta layanan taksonomi, struktur dan perkembangan tumbuhan untuk mendukung pengembangan dan pemanfaatan tumbuhan endemik dan natif Indonesia.

MISI
  1. Mengembangkan kurikulum yang sesuai dalam bidang taksonomi, struktur dan perkembangan tumbuhan berdasarkan pendekatan  klasik dan modern.
  2. Menyelenggarakan praktikum laboratorium bagi mahasiswa S1, S2, dan S3 untuk menghasilkan lulusan yang unggul kompetensinya dalam bidang taksonomi, struktur dan perkembangan tumbuhan.
  3. Melayani pelaksanaan penelitian mahasiswa, dosen dan stakeholder untuk menghasilkan publikasi yang layak diterbitkan di jurnal internasional ternama.
  4. Melayani jasa analisis identifikasi tumbuhan dan analisis jaringan tumbuhan  dari stakeholder dalam rangka pelaksanaan pengabdian kepada masyarakat.

MOTTO

Manajemen prima untuk kepuasan pelanggan.

TUJUAN

1. Laboratorium Taksonomi, Struktur dan Perkembangan Tumbuhan memiliki fasilitas penelitian tingkat tinggi yang mampu mendukung penelitian bagi anggota peneliti di laboratorium dan peneliti lainnya.
  2. Untuk menghasilkan lulusan yang unggul kompetensinya di bidang taksonomi, struktur dan perkembangan tumbuhan.
  3. Untuk menghasilkan publikasi ilmiah yang dapat digunakan sebagai bahan pengembangan sains untuk materi pembelajaran siswa dan pengabdian kepada masyarakat.
  4. Untuk membantu memecahkan permasalahan di lingkungan dan stakeholder serta meningkatkan kesejahteraan masyarakat.

MAKLUMAT

Pada prinsipnya laboratorium dapat digunakan oleh semua pelanggan dengan mengikuti sistem manajemen yang telah ditetapkan. Kepuasan pelanggan merupakan komitmen utama Laboratorium Taksonomi, Struktur dan Perkembangan Tumbuhan. Pelanggan meliputi mahasiswa S1, S2, dan S3, dosen, peneliti, dan stakeholder.